SPEAKERS AGENCY


FOR BOOKING

+45 70202970


Bank


Nordea Bank Denmark

Account 2107 - 6449698167

IBAN DK4520006449698167

Swiftadresse NDEADKKK
Address


Orators ApS

Langebrogade 5

1411 Copenhagen C

Denmark


CVR: 29 44 56 21

MOUNT COPENHAGEN

Hvis vi tør tænke langsigtet udvikling så kan vi sikre vores kulturarv og

skabe værdi for fremtidige generationer


Visionen og målet: Mount Copenhagen er idéen skabt udfra bogen 'Mount København', skrevet af Kaspar Colling Nielsen og det er projektet, der har som mål at bygge et 3,5 km højt bjerg i København.


Bjerget vil tage ca. 200 år at bygge og koste i omegnen af USD 120.000.000.000.  Så det et projekt som kun vores fremtidige generationer vil nyde gavn af. Ved første øjekast lyder idéen måske fuldstændig vanvittig, men sådan har man ikke altid tænkt.


Vores forfædre byggede storslåede monumenter som millioner af folk rejser rundt over hele verden for at se og opleve. Tænk på pyramiderne i Egypten, Colosseum i Rom, domkirken i Firenze og Eiffeltårnet mv.


Alle disse monumenter har tjent sig selv ind mange gange siden de blev bygget, og er blevet en stor del af de pågældende landes kulturelle arv. Vi besidder i dag en teknologi og knowhow som aldrig før, men vi er gået i stå i forhold til at bygge storslåede monumenter, som kan være med til at sikre langsigtet vækst og give stor brandingværdi.


Oplev et foredrag, hvor Kaspar Colling Nielsen (forfatter) og Mik Thobo-Carlsen (entreprenør) fra Mount Copenhagen tager dig igennem en fortælling om, hvordan man kan gøre utopi til virkelighed, og om, hvad menneskeheden er i stand til at udrette, hvis vi tænker optimistisk, ekstremt innovativt og arbejder med at flytte grænser.


Det handler om

Ekstrem innovation

At flytte grænser

Kulturelt ansvar og kulturarv

Inspiration

Optimisme og langsigtet tænkningSe her Mount Copenhagen's foredrag på TedX Copenhagen sept. 2012


Visionen 

Temperaturen falder ca. én grad per hundred meter over havoverfladen, så Mount Copenhagen, vil  have en glacier på toppen med evig sne og is. Hvert forår vi isen smelte og med tiden danne en floddelta og derved skabe det ideelle miljø for vildlaks og torsk. Bjerget vil være et rekreationsområde og et sted man kan stå på ski om vinteren og cykle på om sommeren. Bjerget vil have en diameter på 55 km, det vil tage ca. 200 år at bygge og koste i omegnen af $120.000.000.000,-.


- Så det er som sagt et projekt som kun vores fremtidige generationer vil nyde gavn af.


Vores forfædre byggede storslåede monumenter som millioner af folk rejser rundt over hele verden for at se og opleve. Disse skaber altså i dag stor værdi i form af turisme og branding. Det tog f.eks 160 år at bygge katedralen i Firenze, som var med til at starte rænessancen. Tænk på pyramiderne i Egypten eller forestil dig København , hvis Christian IV ikke havde levet. Tænk på, hvilken branding værdi en bjerg som dette potentielt kunne have for Danmark. I dag lever vi i den mest ressourcefulde og rigeste tid i menneskernes historie,- men vores kulturarv til fremtidige generationer er næsten fraværende.


Vi burde turde tænke større og udnytte den know-how og teknology som vi besidder i dag.

 

-> Ambitionen burde være intet mindre end at bygge et bjerg.*Foredrag holdes både på Dansk og Engelsk    Please contact Orators for more info Phone: +45 70 20 29 70 or email us: info@orators.dk