SPEAKERS AGENCY


FOR BOOKING

+45 70202970

Copenhagen Suborbitals

Verdens største amatørraket projekt

Raketbygger - ildsjæl - iværksætter - opfinder - forening


Copenhagen Suborbitals har været i medierne over hele verdenen efter deres succesfulde raketopsendelse i juni 2011 – verdens kraftigste amatørraket der har brudt lydmuren og et skridt på vejen til at komme i rummet er nu blevet en virkelighed.


”Hvis USA, Rusland og Kina kan lave rumraketter – kan vi også.”


Med dette citat har det været muligt for Copenhagen Suborbitals at overskride grænser og bryde med de vante forestillinger om hvad der er muligt og ikke er muligt. Ved hjælp af ekstrem innovation, visioner og dynamik er de i færd med at realisere deres drømme. Det handler om vejen til de utrolige mål.


Målet er at Copenhagen Suborbitals skal være i stand til sende et menneske 130 km ud i rummet. Copenhagen Suborbitals er ikke uden grund efterspurgt over hele landet. De opnår altid topkarakterer for deres foredrag, hvor de inspirerer sine tilhørere ved at tale om innovative arbejdsprocesser fra kreativitet og tegninger til virkelighed. De giver indsigt i de tekniske udfordringer og debatterer arbejdet indenfor non-profit og open source projekter i forhold til at se efter politiske og juridiske smuthuller.


Få en oplevelse ud over det sædvanlige – det er innovation, passion, iværksætteri, tænke ud af boksen og inspiration i særklasse


Inspiration til din virksomhed:

Copenhagen Suborbitals beretter i sine foredrag om visionen og de mange udfordringer og alternative løsningsmodeller, der opstår når man forsøger at løfte et bemandet rumfartsprogram. I foredraget får I en inspirerende indsigt i hvordan, man kan samarbejde under ekstreme forhold, og håndtere uforudsete situationer, der kan afhænge af liv og død, og høre den inspirerende fortælling om at turde springe ud i vanvittige projekter.


Dette spændende og indlevende foredrag, vil inspirerer og vise de ansatte i jeres virksomhed, at ingen udfordringer er for store til at blive løst på en alternativ måde. Det handler om innovation, metoden og mentaliteten. Styrken er at kunne slippe rutinen og de fastlåste tankegange. Men hvordan kommer man igang?


Foredraget tilpasses til jeres virksomhed eller uddannelsesinstitution, så fokus vil være på de områder af projektet som I finder mest interessant og inspirerende.


TJek senest foredrag med Mads Wilson fra Copenhagen Suborbitals - klik her


Rundvisning hos Copenhagen Suborbitals


Nu har du mulighed for en rundvisning og et foredrag i særklasse hos Copenhagen Suborbitals. Kom og få en oplevelse ud over det sædvanlige i de omgivelser, hvor raketdrengene har bygget verdens første amatørraket der har brudt lydmuren i 2011 - et skridt på vejen til at komme i rummet er nu blevet en virkelighed.


Oplev en hangar fyldt med maskiner, raketdele i et usædvanligt miljø og høre om at det umulige er muligt.


Foredragene med Copenhagen Suborbitals er et af de mest prestigefulde og innovative af sin slags. Du kommer til at stå ansigt til ansigt med en guide fra Copenhagen Suborbitals og blive inspireret af gåpåmod, innovation, løse udfordringer med anden tankegang og inspiration i særklasse!


Copenhagen Suborbitals er at overskride grænser og bryde med de vante forestillinger om hvad der er muligt og ikke er muligt. Ved hjælp af ekstrem innovation, visioner og dynamik er de i færd med at realiserer deres drøm. Målet er at Copenhagen Suborbitals skal være i stand til sende et menneske 130 km ud i rummet.


Rundvisningen varer ca. 1 til 1,5 time - det anbefales at have varmt tøj med:)

Foredraget tilpasses så fokus vil være på de områder af projektet som I finder mest interessant og inspirerende.


Kontakt venligst Christian Møller Nielsen på telefon +45 20 60 30 50 eller send en email til cmn@orators.dk for at mere information.
Bank


Nordea Bank Denmark

Account 2107 - 6449698167

IBAN DK4520006449698167

Swiftadresse NDEADKKK
Address


Orators ApS

Langebrogade 5

1411 Copenhagen C

Denmark


CVR: 29 44 56 21

    Please contact Orators for more info Phone: +45 70 20 29 70 or email us: info@orators.dk