SPEAKERS AGENCY


FOR BOOKING

+45 70202970

IT´S ALL ABOUT THE SPEAK

Foredragsholdere

Vi repræsenterer elite foredragsholdere, der er passionerede for at dele deres viden og erfaringer. Vores foredragsholdere repræsenterer unikke ekspertområder, innovative og kreative måder at tænke og arbejde på., - og så brænder de mest af alt for at holde foredrag og inspirere mennesker.


Foredrag

Et foredrag kan provokere, motivere og inspirere folk til at se muligheder og at tænke ud af boksen. Foredrag kan skræddersyes så de rammer målgruppen og formålet med foredraget. Foredrag er underholdende, levende og vil give publikum en ekstraordinær oplevelse. Foredrag holdes for virksomheder, på uddannelsesinstitutioner og til forskellige kulturevent.


Bliv udfordret

Mange ledere har i dag fokus på, hvordan de kan ændre og forbedre virksomhedsstrukturer og måder at arbejde på, for at opnå bedre resultater. Deres udfordring er ofte, at de kæmper med at opretholde en balance mellem operationel dygtighed og effektivitet, mens de samtidig har brug for en innovativ kultur for at kunne konkurrere og have success i fremtiden. Mange organisationer kæmper med en passiv modstand; "Vi har aldrig gjort tingene sådan før" eller, "vi har altid gjort det sådan", og "forandring er måske noget for andre virksomheder, men det er ikke noget for mig".


Så det handler om at tænke innovative og nye metoder, hvor styrken kan findes i at lade gamle rutiner blive udfordret og i at have et åbent sind. Alle foredrag tilbydes på enten dansk eller engelsk


Forespørgsel på foredrag

Vi er altid klar ved telefonerne eller på mail. Og når du har kontaktet Orators, så hjælper vi dig til at finde den rette foredragsholder eller til at vinkle et foredrag med den foredragsholder du har i tankerne.


Foredrag bliver herefter skræddersyet og emner valgt ud, så der er fokus på de områder i finder mest interessante og inspirerende.


Emner kan f. eks være; 


Kreativ forretning

Innovation

Motivation og inspiration

Alternative tænkemåder

Metode og mentalitet

High performance

Storytelling


Ønsker du mere materiale på en foredragsholder eller har du brug for  en snak om muligheder så er du mere end velkommen til at kontakte os og evt. komme forbi til snak og en kop kaffe. ->  kontakt


Vi ser frem til at høre fra jer!Bank


Nordea Bank Denmark

Account 2107 - 6449698167

IBAN DK4520006449698167

Swiftadresse NDEADKKK
Address


Orators ApS

Langebrogade 5

1411 Copenhagen C

Denmark


CVR: 29 44 56 21

    Please contact Orators for more info Phone: +45 70 20 29 70 or email us: info@orators.dk